Training

TRAINING:
Naast individuele sessies geef ik ook trainingen op het gebied van lichaamsgerichte (psycho)therapie. Ik werk dan samen met andere trainers/collega therapeuten.


Training (Pilot) lichaamswerk  BLIJ IN JE LIJF’  

Start: 9 mei – 4 juli 2018 10.00 – 13.00 uur

Inleiding: In het dagelijks leven zijn we ons meestal niet zo bewust van de signalen van ons lijf. Terwijl we via ons lijf worden bewogen, geraakt in vreugde en verdriet of (aan)geraakt door een teder gebaar. Ons hoofd is heer en meester geworden waar veel aandacht naar toe gaat, we denken en piekeren wat af. Veel signalen en emoties worden daarmee onderdrukt. We neigen om lang door te gaan terwijl onze benen ons niet meer kunnen dragen of ontstaan er lichamelijke klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, rug- en schouderklachten.
Door de focus juist naar het lichaam te brengen en het hoofd meer los te laten, ga je je lijf van binnenuit voelen en bewegen met wat je voelt. Hierdoor kan er meer vrijheid ontstaan, voel je je blijer in eigen lijf en met jezelf!

Inhoud: Serie van 8 ochtenden waarbij iedere ochtend een ander thema wordt verkend en verdiept. Thema’s die o.a. aan de orde komen zijn gronding, bewegingsvrijheid, grenzen, geven en ontvangen, kracht en woede en spelen.
Samen met collega Carin de Brie zullen deze thema’s verkend worden op een speelse, ervaringsgerichte manier d.m.v. adem, beweging. geluid en contactoefeningen in een veilige en respectvolle omgeving.
Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom.

Kosten: omdat het om een pilot gaat, is de prijs gereduceerd tot €110, thee inclusief.

Locatie: Winterboeidreef 6 Overvecht te Utrecht, nabij Station Overvecht, voormalig schoolgebouw. Parkeren is gratis.

Voor meer informatie: info@thuisinjelijf.net of 06 1976 8503, flyer kan desgewenst opgestuurd worden.