Kosten en vergoedingen

KOSTEN EN VERGOEDINGEN
De kosten per sessie zijn inkomensafhankelijk d.w.z. tussen de 65 euro en 80 euro. Het laagste tarief betaal je als je een inkomen hebt op bijstandsniveau. Het hoogste tarief als je een bruto inkomen hebt van 2800 euro of hoger. Bepaal dus zelf aan de hand van jouw inkomen wat het tarief is. Het kan dus ieder bedrag zijn wat tussen de 65 en 80 euro ligt. Voor studenten geldt tevens het laagste tarief (bijstandsniveau). Mocht je op grond van jouw financiële situatie een ander voorstel hebben, dan verneem ik het graag. 

Voor de intake/kennismaking vraag ik 50 euro en duurt maximaal 1 uur.

Ik heb geen contracten met verzekeraars hetgeen privacy betekent, d.w.z. er worden geen gegevens als een diagnose of behandelplan doorgegeven en is mijn administratie eenvoudig. Als ook zijn het langere sessies dan binnen een reguliere praktijk. Een sessie duurt 5 kwartier zodat het proces binnen een sessie meer ruimte kan krijgen. Lichaamsgericht werken heeft immers tijd en vertraging nodig. Om mijzelf scherp te houden zie ik een beperkt aantal cliënten per dag.

Aangezien ik als therapeut aangesloten ben bij een beroepsorganisatie (SBLP) en opgenomen ben in het SBLPregister, vallen de sessies binnen de vergoedingen van veel ziektekostenverzekeraars. Via de link Vergoedingen zorgverzekeraars 2019 kun je kijken of de sessies vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. De therapie is vrijgesteld van BTW.

ANNULEREN
Het afzeggen van een afspraak is tot 24 uur voor aanvang van de sessie kosteloos. Bij een afmelding binnen 24 uur breng ik het hele bedrag in rekening.